Or Login with Ajax Plugin is required.
  • Home
  • Dečija Tapeta – Graham&Brown Princeze 70-233 – 5m2
  decije-tapete-grahambrown-70-233_2
  decije-tapete-grahambrown-70-233_2decije-tapete-grahambrown-70-233_3decije-tapete-grahambrown-70-233_1decije-tapete-grahambrown-70-233_5

  Dečija Tapeta – Graham&Brown Princeze 70-233 – 5m2

  Cena: 3,200 RSD / kom

  Share with:

  Ova dečija tapeta dolazi u rolni veličine 0.52m x 10m što pokriva oko pet metara kvadratnih zida. Lepe se čistu i ravnu površinu lepkom za tapete i uz pomoć bilo kog alata koji Vam može pomnoći da ih izravnate bez oštećivanja.

  Obratite pažnju da površina na koju postavljate tapetu, posebno ćoškovi, nije vlažna i da na njoj nema buđ. Tapete takođe možete iskoristiti i za dekoraciju plafona.

  Navedena cena je za jednu rolnu tapeta koja pokriva 5 metara kvadratnih.

  + -
  Categories: ,

  Svakoj maloj princezi treba društvo drugih princeza koje vole da se igraju podjednako mnogo kao i ona, a u slobodno vreme brinu o svojim carstvima. Naravno, Diznijeve princeze su najbolje drugaice svake devojčice, pa će ove tapete biti pravi izbor za Vašu malu princezu.

  Tapete sa motivima za decu jedan veoma praktičan i zabavn način da uredite sobu svojih mališana. Deca vole šarenilo i ono podstiče njihovu kreativnost i radoznalost, a uz motiv omiljenog lika iz stripa ili crtanog filma, zabava je zagarantovana.

  Svi dezeni Dečijih Tapeta

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Be the first to review “Dečija Tapeta – Graham&Brown Princeze 70-233 – 5m2