Or Login with Ajax Plugin is required.
  • Home
  • Foto Tapeta – Komar 8-733 – 368x254cm
foto-tapete-komar-8733_i_1
foto-tapete-komar-8733_i_1foto-tapete-komar-8733_1

Foto Tapeta – Komar 8-733 – 368x254cm

Cena: 8,200 RSD / kom

Share with:

Ova foto tapeta dolazi u veličini 368cm x 254cm. Foto Tapete se lepe za čistu i ravnu površinu lepkom za tapete i uz pomoć bilo kog alata koji Vam može pomoći da ih priljubite i izravnate bez oštećivanja.
Obratite pažnju da površina na koju postavljate tapetu, posebno ćoškovi, nije vlažna i da na njoj nema buđ. Tapete takođe možete iskoristiti i za dekoraciju plafona.

Cena je za jednu tapetu navedene veličine, a u formi ispod možete odabrati ukoliko želite više od jednog komada.

+ -
Categories: ,

Golden Gejt, jedan od najlepših mostova sveta, sada može biti u Vašem domu, korišćenjem foto tapete. Ova foto tapete je idealna kada zelite prostoriju da učinite modernom.
Uz foto tapete možete bez mnogo truda kreirati svet po svojoj želji. Lepota ljudi je u njihovoj različosti. Svi imaju svoje tedencije u životu, želje i snove. Uredite svoj prostor tako da on predstavlja Vaše stanje ili stanje koje želite da dostignete. EmberHome će se uvek truditi da Vam omogući da svoje utočište uredite tako da bude najkongruentije sa Vašim trenutnim stanjem ili onim šta želite da postignete. Foto tapete su jako moćan dekorativni element i uvek ćemo se truditi da konstantno obezvedjujemo nove dezene koji će zadovoljiti Vaše potrebe.

Svi dezeni Foto Tapeta

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Foto Tapeta – Komar 8-733 – 368x254cm”