Or Login with Ajax Plugin is required.
  • Home
  • Foto Tapeta – Komar 8-917 – 368x254cm
  foto-tapete-komar-8917_i_1
  foto-tapete-komar-8917_i_1foto-tapete-komar-8917_1

  Foto Tapeta – Komar 8-917 – 368x254cm

  Cena: 8,200 RSD / kom

  Share with:

  Ova foto tapeta dolazi u veličini 368cm x 254cm. Foto Tapete se lepe za čistu i ravnu površinu lepkom za tapete i uz pomoć bilo kog alata koji Vam može pomnoći da ih priljubite i izravnjate bez oštećivanja.
  Obratite pažnju da površina na koju postavljate tapetu, posebno ćoškovi, nije vlažna i da na njoj nema buđ. Tapete takođe možete iskoristiti i za dekoraciju plafona.

  Cena je za jednu tapetu navedene veličine, a u formi ispod možete odabrati ukoliko želite više od jednog komada.

  + -
  Categories: ,

  Za umetničke duše koje vole cveće i vesele boje, ova foto tapeta je pravi izbor. Cveće izgleda kao da je naslikano vodenim bojama, pa će vas ispuniti mirom i blistavom inspiracijiom.
  Uz foto tapete možete bez mnogo truda kreirati svet po svojoj želji. Lepota ljudi je u njihovoj različosti. Svi imaju svoje tedencije u životu, želje i snove. Uredi svoj prostor tago da on predstavnik Vašeg stanja ili stanja koje želite da dostignete. EmberHome će se uvek truditi da Vam omogući da svoje utočište uredite tako da bude najkongruentije sa Vašim trenutnim stanjem ili onim šta želite da postignete. Foto tapete su jako moćan dekorativni element i uvek ćemo se truditi da konstantno obezvedjujemo nove dezene koji će zadovoljiti Vaše potrebe.

  Svi dezeni Foto Tapeta

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Be the first to review “Foto Tapeta – Komar 8-917 – 368x254cm”