Or Login with Ajax Plugin is required.
  • Home
  • Foto Tapeta – Komar 8-952 – 368x254cm
foto-tapete-komar-8952_i
foto-tapete-komar-8952_ifoto-tapete-komar-8952

Foto Tapeta – Komar 8-952 – 368x254cm

Cena: 8,200 RSD / kom

Share with:

Ova foto tapeta dolazi u veličini 368cm x 254cm. Foto Tapete se lepe za čistu i ravnu površinu lepkom za tapete i uz pomoć bilo kog alata koji Vam može pomnoći da ih priljubite i izravnjate bez oštećivanja.
Obratite pažnju da površina na koju postavljate tapetu, posebno ćoškovi, nije vlažna i da na njoj nema buđ. Tapete takođe možete iskoristiti i za dekoraciju plafona.

Cena je za jednu tapetu navedene veličine, a u formi ispod možete odabrati ukoliko želite više od jednog komada.

+ -
Categories: ,

A sada nešto sasvim neobično! Ova foto tapeta ce definitvno privući poglede i ostavljati bez daha! Neobična kombinacija žirafe na crno beloj podlozi sa šarenim leptirima i mnoštvom drugih šara će definitivno uneti veselje u Vašu sobu.
Uz foto tapete možete bez mnogo truda kreirati svet po svojoj želji. Lepota ljudi je u njihovoj različosti. Svi imaju svoje tedencije u životu, želje i snove. Uredi svoj prostor tago da on predstavnik Vašeg stanja ili stanja koje želite da dostignete. EmberHome će se uvek truditi da Vam omogući da svoje utočište uredite tako da bude najkongruentije sa Vašim trenutnim stanjem ili onim šta želite da postignete. Foto tapete su jako moćan dekorativni element i uvek ćemo se truditi da konstantno obezvedjujemo nove dezene koji će zadovoljiti Vaše potrebe.

Svi dezeni Foto Tapeta

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Foto Tapeta – Komar 8-952 – 368x254cm”