Or Login with Ajax Plugin is required.
  • Home
  • Ravne Stiropor Lajsne – SU 717/2
Ravne Stiropor Lajsne Su 717/2 1

Ravne Stiropor Lajsne – SU 717/2

Cena: 160 RSD / m

Share with:

U dizajnu enterijera, dekorativne stiropor lajsne su jako fleksibilne što se tiče načina na koji se koriste. Najčešća se postavljaju na uglove između plafona i zida ali je takođe popularno kreiranje raznih oblika na zidu uz kombinacije uglova.
Boje se svim akrilnim bojama kojima inače bojite za zidove pa je jako lako menjati izgled i nakon prvobitnog postavljanja laksni. Postavljaju se jako lako, potreban je akrilni lepak i ger koji ce vam pomoći da isecete ivice na 90°.

Navedene cene su cene 1m lajsne. Svaka lajsna je duga 2m. Radi lakše upotrebe savetujemo da birate paran broj metara Vaše lajsne.

+ -
Categories: ,

– Ugaone lajsne služe se postavljaju na uglove od 90°, obično između plafona i zida ili između dva zida. Sve lajsne su napravljene presovanjem stiropora i jako su postojane.
– Ravnim lajsnama se mogu praviti razni oblici na zidovima i u kombinaciji sa uglovima, veoma dosta mogućnosti ostavljaju za personalizaciju doma.
– Lajsne za skrivanje Garnišni doprinose unificiranju dizajna Vašeg enterijera i mogu da prikriju druge elemente koji se ne uklapaju u dezen prostora.
– Lajsne za skrivanje LED rasvete imaju već napravljen kanal predviđen za led diode. Funkcionalno i lako rešenje za specifičanu namenu

? – Dostava stiropor lajsni za enterijer je između 2 i 3 dana, u zavisnosti gde se nalazite i dostava se vrši na teritoriji cele Srbije.

Svi modeli stiropor lajsni za enterijer

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Ravne Stiropor Lajsne – SU 717/2”