Or Login with Ajax Plugin is required.
  • Home
  • Ukrasni Kamin od Stiropora – Lion
  imitacija-kamina-od-stiropora-lion-cena-beograd
  imitacija-kamina-od-stiropora-lion-cena-beogradimitacija-kamina-od-stiropora-lion

  Ukrasni Kamin od Stiropora – Lion

  Cena: 11,000 RSD / kom

  Share with:

  Ukrasni kamini od stiropora se prodaju po komadu. Kako biste naručili ukrasni kamin, odaberite broj komada kamina i kliknite „Kupi proizvod“. Kamin od stiropora se postavlja u roku od nekoliko minuta i sjajno je instant rešenje.

  Kamin dolazi beloj boji, ali možete ga prefarbati u bilo koji boju želite
  Obratite pažnju da koristite baš akrilni lepak i boje, jer druge vrste lepka i boja mogu nagristi stirodur. Kamini dolaze u beloj boji, ali su zahvlajujući podlozi koja dobro prihvata farbu veoma jednostavni za prefarbavanje bilo kojim akrilnim bojama.

  + -

  Kamini su srce prostorije, koje je na prirodan i veoma privlačan način ispunjava toplinom i pruža osećaj sigurnosti. Bilo da se odlučite za veliki i raskošni kamin ili nešto manji i elegantniji, soba sa kaminom u sebi će odisati elegancijom, dobrim ukusom i naravno toplinom. Ipak, mermerni kamini i kamini od ostalih vrsta kamena su izuzetno skupi i vrlo nezgodni za postavljanje. Takođe donose visoke troškove održavanja, a ukoliko živite u stanu, gotovo je nemoguće imati kamin. Zato Vam se na raspolaganju nalaze ukrasni kamini od stiropora. Kamini od stiropora su mnogo lakši kako za postavljanje tako i za dizajniranje i prilagođavanje. Izuzetno su lepi i u beloj boji u kojoj dolaze, ali je podloga dobra i za farbanje, po ukusu. U njima ne možete zapaliti vatru, ali će bez sumnje uneti eleganciju i bajkovitost u Vaš dom.

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Be the first to review “Ukrasni Kamin od Stiropora – Lion”